Ieri cerea demisia lui Ponta, azi își cere scuze: Senatorul PNL Ioan Ghișe regretă afirmațiile dure pe care le-a făcut la adresa premierului

Ieri cerea demisia lui Ponta, azi își cere scuze: Senatorul PNL Ioan Ghișe regretă afirmațiile dure pe care le-a făcut la adresa premierului
Foto: mediafax.ro

Senatorul PNL de Brașov Ioan Ghișe și-a cerut scuze față de liderii USL după afirmațiile făcute la adresa premierului Victor Ponta prin care spunea că ar trebui să își dea demisia din funcție după ce a și-a trădat electoratul prin semnarea pactului de coabitare cu președintele Traian Băsescu.

Ioan Ghișe a transmis o scrisoare USL în care menționează că nu vrea să distrugă proiectul USL prin afirmațiile personale făcute marți.

Vă scriu pentru a vă cere scuze pentru aprecierile pe care le-am formulat cu ocazia recentului interviu acordat pentru Ziare.com. Regret că am exprimat public păreri personale care pot afecta colaborarea în cadrul Guvernului USL. Consider acum ca nepotrivit și greșit politic ceea ce am spus. Sper să aveți puterea de a depăși acest incident neplăcut pe care l-am produs. Voi sprijini în continuare Guvernul USL în Parlament prin voturile mele. Proiectul USL este prea important pentru România ca să fie compromis chiar de către noi”, afirmă Ioan Ghișe.

Senatorul își cere scuze și față de președintele PNL Crin Antonescu.

„Vă rog pe dumneavoastră și colegii liberali să acceptați scuzele mele pentru greșeala comisă de a exprima public păreri personale care pot afecta colaborarea în cadrul USL. Mi-am cerut scuze și domnului Victor Ponta. Cu speranța că greșeala mea politică poate fi scuzată, vă asigur că susțin în Parlament Guvernul USL și PNL”, mai precizează Ioan Ghișe, citat de bzi.ro.

Senatorul Ioan Ghișe a lansat, marți, un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, despre care spune că a trădat electoratul USL, motiv pentru care ar trebui să își dea demisia. Acesta a afirmat chiar că există o coabitare între reprezentanții serviciilor secrete, în spatele lor aflându-se Ponta și Băsescu. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`