Ioan Ghișe (PNL): Premierul Victor Ponta ar trebui să demisioneze. Coabitează reprezentații serviciilor secrete

Ioan Ghișe (PNL): Premierul Victor Ponta ar trebui să demisioneze. Coabitează reprezentații serviciilor secrete
Foto: bzi.ro

Senatorul PNL Ioan Ghișe a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, despre care spune că a trădat electoratul USL, motiv pentru care ar trebui să își dea demisia. Acesta spune că există o coabitare între reprezentanții serviciilor secrete, în spatele lor aflându-se Ponta și Băsescu.

„Le-a spus premierul cetățenilor cărora le ceream votul că dacă îl aleg peste 3 zile se duce să semneze acordul de coabitare cu Băsescu? N-a spus. Dacă spunea îl mai alegeau? Poate nici măcar deputat”, a declarat Ioan Ghișe pentru Ziare.com.

Ioan Ghișe a declarat în exclusivitate pentru postul B1 TV că afirmațiile pe care le-a făcut nu reprezintă punctul de vedere al partidului, ci sunt păreri personale și nici nu a discutat cu președintele PNL Crin Antonescu în acest sens.

„Nu e punctul de vedere al partidului, e părerea mea personală pe niște subiecte de interes public. Eu exprim părerea cetățenilor, 90% din cetățenii din Colegiul 3, municipiul Brașov, pe care îi reprezint în Senat, au votat pentru demiterea lui Băsescu, nu pentru coabitarea cu Băsescu”, a spus Ioan Ghișe.

Ioan Ghișe: Ponta ar trebui să-și dea demisia

Embed:

Senatorul liberal spune că toate acțiunile lui Victor Ponta, de la declanșarea referendumului de demitere a președintelui de vara trecută, l-au favorizat pe Traian Băsescu și doar declarațiile pe care le-a făcut erau antiprezidențiale.

„Când faci o construcție pe câțiva ani, tu coabitezi cu aliații sau cu adversarul? Adversarul anunțat înainte de alegeri e partenerul de după alegeri. Iar aliații de dinainte de alegeri nu mai sunt partenerii de coabitare de după alegeri. Coabitează reprezentanții serviciilor secrete”, a mai spus Ioan Ghișe.

Din punctul său de vedere, premierul Victor Ponta a trădat electoratul USL semnând protocolul de coabitare cu Traian Băsescu și numind-o pe Laura Codruța Kovesi la șefia DNA.

„Premierul a trădat electoratul USL. Antonescu i-a spus să nu semneze. Ceea ce este grav, să pui procurorii din regimul Băsescu, tu premierul USL, să o pui în funcție pe Kovesi pe care în vară o acuzai. Tu, Ponta, să o pui”, adaugă Ghișe.

„Pe mine nu mă interesează vorbele lui Ponta despre Băsescu acum. Eu știu vorbele lui Ponta despre Băsescu până în 9 decembrie când se făceau maimuțe, pisici, hoți etc. Pentru ca să semneze după 3 zile. Pe mine mă interesează faptele lui Ponta și, dacă le analizăm, începând din momenul inițierii procedurii de referendum, vom constata că toate făpturile lui Ponta au fost pentru Băsescu”, susține Ghișe.

Partidul Național Liberal a anunțat, printr-un comunicat oficial, că se delimitează de Ioan Ghișe și că afirmațiile pe care le-a făcut acesta sunt strict personale și nu reprezintă punctul de vedere al partidului.

Victor Ponta, atacat din nou de liberali

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`