Victor Ponta s-a întâlnit cu fostul premier britanic Tony Blair la un restaurant din București

Victor Ponta s-a întâlnit cu fostul premier britanic Tony Blair la un restaurant din București
Foto: psd.ro

Primul ministru Victor Ponta s-a întâlnit, duminică după-amiaza, cu fostul prim-ministru al Marii Britanii, Tony Blair, într-un restaurant din Bucureşti, transmite B1 TV.

Întâlnirea dintre cei doi este una neoficială, nefiind menționată în programul public al premierului.

Primul-Ministru Victor Ponta se va afla în perioada 10-11 iunie într-o vizită oficială în Germania şi Slovacia, la invitaţia omologilor săi. Delegaţia guvernamentală se va afla luni şi marţi la Berlin, Stuttgart şi Bratislava pentru o serie de întrevederi la cel mai înalt nivel politic, dar şi pentru o serie de contacte economice.

Cu acest prilej, Victor PONTA se va întâlni cu doamna Angela Merkel, Cancelar Federal al Germaniei, precum şi cu domnul Robert Fico, Primul-Ministru al Guvernului Republicii Slovace.

De asemenea, premierul va susţine o intervenţie pe tema drumului progresist al României în Europa de astăzi. la Fundaţia Friedrich Ebert. După întâlnirea oficială de la Berlin cu Cancelarul german, vor avea loc întâlniri, la Stuttgart, cu oficiali ai companiei Daimler, care, de curând, a anunţat o investiţie de peste 300 milioane de euro în ţara noastră.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`