O a doua persoană și-a pierdut viața în cadrul protestelor din Turcia

O a doua persoană și-a pierdut viața în cadrul protestelor din Turcia
Un tânăr de 22 de ani a fost împușcat mortal de către o persoane neidentificată în cadrul unei manifestații din sudul Turciei, anunță televiziunea privată NTV."Abdullah Comert a fost grav rănit...de gloanţe...

Un tânăr de 22 de ani a fost împușcat mortal de către o persoane neidentificată în cadrul unei manifestații din sudul Turciei, anunță televiziunea privată NTV.

„Abdullah Comert a fost grav rănit…de gloanţe trase de o persoană neidentificată”, a transmis NTV, citând un comunicat al guvernului local al provinciei Hatay, aproape de frontiera siriană, precizând că tânărul a murit mai târziu la spital.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care rănile suferite au adus decesul tânărului.

Acesta este cel de-al doilea deces înregistrat în cadrul manifestațiilor care au zguduit Turcia de aproape o săptămână, pentru a protesta faţă de partidul guvernamental islamo-consevator Justiţie şi Dezvoltare (AKP).

Moartea unei prime persoane a fost anunțată duminică seară, când un alt tânăr ar fi fost ucis la Istanbul de către o mașină care a intrat în grupul protestatarilor.

Manifestațiile au debutat vineri, odată cu decizia guvernului de a transforma un parc, în care se află și un monument dedicat lui Mustafa Kemal Ataturk, într-un centru comercial, protestatarii cerând imediat oprirea islamizării țării.

Protestele continuă pentru a patra zi consecutivă în Turcia

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe
`