Un rus a murit după ce și-a rugat un prieten să-l îngroape de viu: Voia să aibă noroc

Un rus a murit după ce și-a rugat un prieten să-l îngroape de viu: Voia să aibă noroc
Un bărbat din Rusia a murit după ce și-a convins un prieten să-l îngroape de viu timp de o noapte, cu gândul că îi va aduce noroc, informează BBC.  Victima și-a săpat o groapă în grădina casei, după...

Un bărbat din Rusia a murit după ce și-a convins un prieten să-l îngroape de viu timp de o noapte, cu gândul că îi va aduce noroc, informează BBC

Victima și-a săpat o groapă în grădina casei, după care s-a pus într-un coșciug improvizat, cu găuri, luându-și un telefon mobil și o sticlă cu apă. Prietenul său a acoperit groapa cu pământ după ce bărbatul l-a sunat, spunându-i că totul e în regulă.

Când prietenul acestuia s-a întors a doua zi a descoperit că rusul decedase.

„Potrivit prietenului, bărbatul de 35 de ani a vrut să-și testeze rezistența și și-a rugat insistent amicul să-l ajute pentru a petrece o noapte îngropat de viu (…) Știm doar că victima era un programator și că este tatăl unui nou-născut”, a declarat polițistul Alexei Lubinsky, citat de sursa precizată.

De asemenea, Lubinsky a precizat că sicriul a cedat la greutatea pământului, blocând aerul victimei.

Nu este prima oară când astfel de incidente au loc, întrucât, conform unui corespondent BBC, există un trend ciudat care circulă printre bloggerii ruși legat de îngropatul unei persoane supravegheat.

Vara trecută un bărbat din regiunea Vologda și-a rugat un amic să-l îngroape de viu pentru a-și învinge frica de moarte. Acesta a fost găsit mort după o oră și jumătate, în aceleași condiții în care a murit bărbatul mai sus amintit.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`