Udrea: Banias, convocat la comisia de etică a PDL

Udrea: Banias, convocat la comisia de etică a PDL
Foto: inpolitics.ro

Președintele PDL București, Elena Udrea, a declarat, miercuri, că s-a cerut convocarea senatorului Mircea Banias la comisia de etică a partidului pentru a se discuta dosarul de la DNA în care acesta este implicat, conform Mediafax.

„Ne-am decis să aplicăm statutul, să cerem Comisiei de statut, etică şi litigii să-l convoace pe domnul Banias să discutăm cazul dânsului, cu dânsul de faţă, aşa cum cere statutul, pentru că a fost o situaţie acum câteva luni când împotriva domnului Banias a început urmărirea penală, într-o lună a încetat urmărirea penală şi n-am vrea să fim într-un caz similar, ar trebui să auzim şi punctul lui de vedere”, a declarat Udrea.

Aceasta a mai precizat că atunci când se aduc prejudicii imaginii partidului este necesară rezolvarea problemei, însă nu sunt necesare exagerări din partea colegilor de partid.

„Atunci când se aduc prejudicii de imagine partidului de regulă e bine să încerci să rezolvi problema aceasta. Nu trebuie să fie nici exagerări din partea colegilor în avea atitudini rigide pentru că de la caz la caz de multe ori poţi să fii şi victimă unor scandaluri mediatice pur si simplu”, a mai spus Udrea.

Senatorul PDL Mircea Banias este implicat în dosarul mitei și contrabandei de mărfuri contrafăcute de la Portul Constanța, primind interdicția de a părăsi România pentru 30 de zile din partea procurorilor DNA.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`