Diana Tușa a anunțat că va activa în continuare ca parlamentar independent

Diana Tușa a anunțat că va activa în continuare ca parlamentar independent

Deputatul Diana Tușa, exclusă din PNL, a declarat, luni, că va continua să activeze în Parlament ca independent.
Tuşa a precizat că acuzaţiile care i-au fost aduse în şedinţa Delegaţiei Permanente au fost legate de faptul că ar fi aderat la un alt partid şi la o altă doctrină, dar şi de faptul că a criticat miniştrii liberali.

„Am un sentiment de tristeţe pentru ce s-a întâmplat în şedinţa Delegaţiei Permanente, tristeţe pentru că, deşi paradoxal erau aceiaşi oameni ca acum 15 ani când m-am înscris în PNL, iar azi aceşti oameni aveau cu totul altă gândire. Exprim tristeţe, regret pentru că am ajuns trăiesc ca un preşedinte al PNL să folosească cuvântul «igienizare» atunci când s-a referit la o procedură de vot. Ştiţi cine se referea la igienizare în istorie”, a spus Tuşa.

Tuşa a spus că acuzaţia referitoare la apartenenţa la alt partid sau doctrină este „o minciună”, întrucât de 15 ani face parte din PNL, iar IRL este un ONG, nu un partid politic.

„Una dintre acuzaţii a fost că am avut curajul de a critica miniştrii liberali şi le-am spus că acesta e rolul parlamentarului, de a trage de mână membrii Guvernului când greşesc, când miniştii liberali uită electoratul, uită politicile care i-au trimis acolo şi îşi fac propria agendă”, a mai spus Tuşa.

Ea a arătat că va continua să promoveze valorile în care crede, chiar dacă va activa în continuare ca parlamentar independent.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`