Britanicii sunt revoltați pentru că premierul David Cameron a plecat în Ibiza după atentatul de la Londra

Britanicii sunt revoltați pentru că premierul David Cameron a plecat în Ibiza după atentatul de la Londra
Scandal în Marea Britanie, după ce jurnaliştii au aflat că premierul David Cameron a plecat o săptămână în Ibiza. Cameron este acuzat că şi-a luat vacanţa într-un moment foarte nepotrivit, la doar câteva...

Scandal în Marea Britanie, după ce jurnaliştii au aflat că premierul David Cameron a plecat o săptămână în Ibiza. Cameron este acuzat că şi-a luat vacanţa într-un moment foarte nepotrivit, la doar câteva zile dupa atentatul din Londra.

Biroul de presă al premierului Cameron a reacţionat imediat şi a anunţat că oficialul este însoţit în Spania de o echipă care îl ţine la curent cu evoluţiile în cazul lui Drummer Lee Rigby, militarul britanic ucis cu sălbăticie de doi islamişti, în cursul săptămânii trecute.

„Premierul este în vacanţă cu familia, pentru o săptămână. Ca întotdeauna, când este plecat, este informat în legătură cu situaţia din ţară şi este însoţit de o echipă care-l ţine la curent”, a transmis biroul de presă, potrivit guardian.co.uk.

Scandalul a izbucnit după ce în presă au apărut imagini cu David Cameron, fotografiat pe plajă, în timp ce se relaxa alături de soţia sa, Samantha. Totul,  la doar trei zile după ce un militar britanic a fost ucis în plină stradă de doi islamişti care au mărturisit că au acţionat din răzbunare pentru că „musulmanii sunt ucişi zilnic de soldaţi britanici”.

Premierul David Cameron a promis o anchetă pentru a se stabili eventualele lacune ale sistemului, iar un raport preliminar în acest caz urmează să fie dat publicităţii săptămâna viitoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`