Andrei Chiliman ar putea fi exclus din PNL în urma reuniunii delegaţiei permanente a partidului

Andrei Chiliman ar putea fi exclus din PNL în urma reuniunii delegaţiei permanente a partidului

Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 ar putea fi exclus luni din PNL, la un an de la declanşarea publică a conflictului cu actualul lider al partidului, Crin Antonescu.

Asta după ce săptămâna trecută alţi 12 liberali au fost daţi afară din partid, iar printre ei s-a aflat şi Vlad Moisescu.

„Eu, discuţia aceasta despre excluderea domnului Chiliman, ca şi cum asta s-ar fi întâmplat în fiecare săptămână, o am de un an şi ceva. Domnul Chiliman dacă, în fine, va fi exclus luni, va fi exclus pentru prima dată şi pentru ultima oară odată”, a declarat preşedintele PNL la sfârşitul săptămânii trecute.

Discuţia despre excluderea primarului sectorului 1 Andrei Chiliman se va afla pe pe agenda reuniunii Delegaţiei Permanente a liberalilor de luni.

Asta după ce săptămâna trecută alte 12 persoane au fost excluse din partid, printre care şi Vlad Moisescu.

„Urmează o epurare sănătoasă, sovietică. Sunt şi nume importante pe listă, Diana Tuşa şi Andrei Chiliman. Sper sincer că Antonescu nu va ajunge şi la Tăriceanu, deşi semnale sunt”, a spus Vlad Moisescu.

Andrei Chiliman a scris, la momentul excluderii colegilor săi liberali, pe blogul personal cã va rãmâne în partid şi se va lupta pentru ca partidul să se întoarcă pe drumul Brătienilor, din mocirla lui Crin Antonescu.

Se anunţă demisii importante în PNL

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`