Sebastian Lăzăroiu: Majoritatea aderenţilor fundaţiei "Mişcarea Populară" vor înfiinţarea unui partid politic

Sebastian Lăzăroiu: Majoritatea aderenţilor fundaţiei "Mişcarea Populară" vor înfiinţarea unui partid politic

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu a declarat, vineri, că majoritatea celor care au aderat la fundația Mișcarea Populară doresc înființarea unui partid politic cu același nume, potrivit Mediafax.

Acest proces de consultare se încheie în această noapte. Până acum, majoritatea celor care şi-au exprimat opţiunile vor să rămână fundaţia «Mişcarea Populară» şi să înfiinţeze un partid cu acelaşi nume. Asta ştim în acest moment şi aşteptăm să se încheie votul în această noapte. Vom anunţa rezultatul, după care vom lua decizia referitoare la paşii pe care urmează să îi facem, dar în acest moment se pare că o majoritate largă se îndreaptă către fundaţie şi partid politic„, a spus Sebastian Lăzăroiu.

Acesta a explicat că pe site-ul fundației a fost declanșat un proces de consultare a aderenților, privind posibilitatea înființării unui partid politic. Consilierul prezidențial a spus că se așteaptă ca majoritatea să voteze pentru această posibilitate, procesul urmând să fie încheiat vineri, la ora 23:59.

De asemena, Lăzăroiu a spus că viitorul partid ar trebui să fie selectiv cu oamenii pe care îi va integra, pentru a nu deveni un nou PDL.

Eu cred că ar trebui să fim foarte selectivi cu oamenii din actualele partide. Sunt oameni de calitate şi în partidele actuale. Sigur, fiind un partid de centru-dreapta, va fi deschis mai mult spre oameni care vin din partide de centru-dreapta, dar nu orice oameni, pentru că asta a fost intenţia noastră de la început, să facem o selecţie şi să găsim oameni valoroşi, idei valoroase şi putem găsi asta în actualele partide de centru-dreapta. Inclusiv la PDL. Dar dacă deschizi uşa şi o să intre toată lumea, o să fie un nou PDL, ceea ce nu cred că-şi doreşte nimeni„, a afirmat Lăzăroiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`