Victor Ponta: Impresia că PNL este singur împotriva PSD este greșită. Este o realitate care există doar la liberali

Victor Ponta: Impresia că PNL este singur împotriva PSD este greșită. Este o realitate care există doar la liberali

Primul ministru Victor Ponta a declarat, joi, în emisiunea „Talk B1”, de pe B1 TV, că impresiile liberalilor conform cărora sunt singuri împotriva PSD-ului și a lui Traian Băsescu sunt greșite, iar această realitate există doar în PNL.

„Am vorbit cu Crin Antonescu despre lucrul ăsta. Au un sentiment total greșit, de un PNL asediat din toate părțile. Este o realitate care există doar în PNL. Are miniștri, are președinți”, a spus premierul.

În ceea ce privește nemulțumirile lui Crin Antonescu legate de coabitarea guvernului cu președintele României, Victor Ponta a spus că președintele Senatului nu trebuie să fie întru totul de acord cu ceea ce face Guvernul, lucru stabilit la formarea USL.

„Împărțirea rolurilor a fost un lucru știu de amândoi. Antonescu merge la Președinție, eu la Guvern. Am știu faptul că vor fi momente când candidatul Antonescu și președintele Senatului nu trebuie să fie cutotul de acord cu ceea ce face guvernul, dar până acum nu ma pot plânge de lipsă de solidaritate”, a spus Ponta.

Președintele liberal Crin Antonescu a luat poziție față de situația din USL în cadrul ședinței secrete a BPN din PNL, cerându-le oamenilor săi măsuri urgente pentru ca formațiunea pe care o conduce să ia în jur de 25% la alegerile europarlamentare.

Președintele PNL și-a anunțat colegii, conform unor înregistrări surprinse de jurnaliștii PeSurse.ro, că sunt singuri ”împotriva lui Băsescu, a PSD și a unor instituții internaționale” și că tergiversările cu partenerii din PSD trebuie rezolvate ”până la vacanța parlamentară”. (Detalii AICI)

Ponta: PNL nu este singur

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`