Vlad Moisescu, exclus din PNL în timp ce se afla în emisiunea "Sub semnul întrebării". Următorii vizaţi sunt Chiliman şi Tuşa

Vlad Moisescu, exclus din PNL în timp ce se afla în emisiunea "Sub semnul întrebării". Următorii vizaţi sunt Chiliman şi Tuşa

Filiala PNL Sector 1 a decis, miercuri seară, excluderea din partid a lui Vlad Moisescu, apropiat al primarului Andrei Chiliman și unul dintre fondatorii platformei Inițiativa România Liberală..

Preşedintele interimar al PNL Sector 1, Daniel Chiţoiu, a declarat pentru Mediafax, că Moisescu a fost exclus alături de alte 12 persoane din partid, pentru faptul că au „aderat la alte partide politice sau doctrine politice”.

Liderul interimar al PNL Sector 1 a precizat că motivul excluderii este legat de „aderarea la alte partide politice sau doctrine politice”.

Vlad Moisescu a fost exclus din partid chiar în timpul emisiunii „Sub semnul întrebării de pe B1 TV, unde ar fi criticat PNL-ul condus de Crin Antonescu.

 ”Nu mai fac parte de mult din PNL-ul lui Antonescu, sunt încă în partidul Brătienilor”, a declarat Vlad Moisescu în cadrul emisiunii de miercuri seară.

Potrivit lui Sorin Roşca Stănescu, membru al conducerii PNL sector 1, cei excluşi au fost acuzaţi că fac politica altor formaţiuni politice.

Surse liberale au declarat pentru Evenimentul Zilei că săptămâna viitoare urmează să mai fie excluşi deputatul Diana Tuşa şi primarul sectorului 1 Andrei Chiliman.

Filiala PNL Sector 1 îi reproşează Dianei Tuşa criticile pe care le-a adus miniştrilor liberali, iar lui Chiliman afirmaţiile legate de modul în care conduce Crin Antonescu Partidul Naţional Liberal, dar şi faptul că se află printre fondatorii Iniţiativei România Liberală.

Potrivit surselor Evenimentului Zilei, acesta urmează să fie exclus din partid luni, 27 mai de către Delegaţia Permanentă a partidului, la propunerea pe care preşedintele PNL Crin Antonescu o va formula în cadrul Biroului Politic Naţional al partidului.

Vlad Moisescu, exclus din PNL după afirmaţiile făcute în emisiunea „Sub semnul întrebării”

Embed:

 

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`