Întâlnire de urgență între Victor Ponta și Crin Antonescu: Vor discuta despre cazul lui Sorin Roșca Stănescu

Întâlnire de urgență între Victor Ponta și Crin Antonescu: Vor discuta despre cazul lui Sorin Roșca Stănescu
Foto: ampress.ro

Crin Antonescu și Victor Ponta s-au întâlnit, vineri, la Palatul Victoria. În cadrul ședinței USL va fi dezbătut și cazul lui Sorin Roșca Stănescu.

Victor Ponta le-a cerut liberalilor să îl excludă din partid pe Roșca Stănescu, dându-le liberalilor și un ultimatum, însă Crin Antonescu s-a opus plecării acestuia.

Mai mulți lideri ai PNL și PSD se află la masa discuțiilor și pentru a clarifica situațiile din cadrul Uniunii Social Liberale.

La sediul Palatului Victoria, Antonescu a venit însoțit de Liviu Dragnea și Daniel Chițoiu.

Victor Ponta a declarat recent că nu este mulțumit de decizia pe care PNL a luat-o cu privire la excluderea lui Sorin Roșca Stănescu din partid și a arătat că acesta a continuat să critice PSD-ul. Astfel, potrivit lui Ponta, a fost generată cea mai mare criză a USL de la formare.

În urma declarațiilor date de Antonescu, care a susținut că nu există elementele necesare pentru care Roșca Stănescu să fie acuzat de ducerea unei campanii împotriva social-democraților, premierul a precizat că ”dacă nu se face nimic, nu putem merge mai departe împreună”.

Întâlnirea se dorea a fi una secretă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie