Jaf de amploare la o bancă din Grecia: Doi bărbați au furat 1 milion de euro

Jaf de amploare la o bancă din Grecia: Doi bărbați au furat 1 milion de euro
Doi bărbați înarmați au jefuit sediul Băncii Naționale din orașul grecesc Larissa, capitala prefecturii Tesalia, reușind să fugă cu aproape 1 milion de euro, informează Greek Reporter. Cei doi i-au...

Doi bărbați înarmați au jefuit sediul Băncii Naționale din orașul grecesc Larissa, capitala prefecturii Tesalia, reușind să fugă cu aproape 1 milion de euro, informează Greek Reporter.

Cei doi i-au amenințat pe angajați cu pistoale și o pușcă kalashnikov, au deschis seifurile și au ieșit pe o fereastră de la etaj, după care au sărit pe o clădire alăturată.

Potrivit martorilor, hoții nu purtau cagule și păreau să cunoască foarte bine interiorul băncii. Poliţia a reuşit deja să-l identifice pe unul dintre ei. Acesta este un cetăţean albanez, care a evadat dintr-o închisoare din Trikala în luna martie a acestui an. Fotografia sa a fost difuzată de televiziunile elene în emisiunile de ştiri.

Pentru prinderea acestora, puncte de control ale poliţiei au fost desfăşurate în întreaga zonă, iar în căutări a fost implicat şi un elicopter al forţelor de ordine elene.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`