Victor Ponta: Am cerut să știm care e poziția PNL în cazul lui Sorin Roșca Stănescu (VIDEO)

Victor Ponta: Am cerut să știm care e poziția PNL în cazul lui Sorin Roșca Stănescu (VIDEO)
Foto: forbes.ro

Primul ministru Victor Ponta le-a cerut, marți, membrilor Partidului Național Liberal să ia o decizie în cazul senatorului liberal Sorin Roșca Stănescu care a demisionat din Comisia de anchetă care se ocupa de interceptările telefonice ale magistratului Corneliu Bârrsan. În calitate de președinte al PSD, Ponta a precizat că există ”o problemă foarte serioasă”, cauzată de acuzațiile lui Roșca Stănescu care a afirmat că Partidul Social Democrat a avut misiunea de a îngropa ancheta în cauză.

Am cerut o poziție clară a PNL. Acum situația este atât de gravă încât este foarte clar că atunci când un membru al unui partid component duce o campanie, o campanie alături de grupuri de interese împotriva unui alt partid, atunci trebuie luată o decizie”, a declarat Ponta.

În același timp, președintele PSD l-a acuzat pe Sorin Roșca Stănescu că a făcut această comisie ”ca să aibă de unde să își dea demisia, el are propria lui agendă”.

E circ. (…) Ideea era să iasă scandal”, a afirmat Victor Ponta.

Senatul a înființat o comisie de anchetă, condusă de senatorul social-democrat Georgică Severin, privind interceptarea în baza unui mandat de siguranță națională a convorbirilor telefonice ale lui Corneliu Bârsan. Bârsan este judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.  

Victor Ponta, despre cazul lui Sorin Roșca Stănescu

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`