Daniel Chițoiu: Vă spun 100% că USL nu se destramă până în 2016

Daniel Chițoiu: Vă spun 100% că USL nu se destramă până în 2016

Vicepreşedintele executiv al PNL, Daniel Chiţoiu, afirmă că „100%” USL nu se va destrăma până în 2016,  scrie Mediafax.

Chițoiu precizează că două din cele 3 obiective ale USL au fost deja atinse, iar al treilea, adică obținerea unui mandat la Cotroceni de către Antonescu, se va îndeplini în 2014.

„Vă spun sută la sută că USL nu se destramă până în 2016. USL, când a fost constituită, la începutul anului 2011, a fost constituită cu trei obiective majore: în primul rând – dărâmarea Guvernului Boc, în al doilea rând – ajungerea USL la guvernare prin prim-ministrul social-democrat Victor Ponta, preşedintele PSD, şi al treilea obiectiv major – candidatul liberal Crin Antonescu, preşedintele PNL, să fie primul preşedinte liberal al României, susţinut de USL”, a declarat Chiţoiu, adăugând că partidul său trebuie să fie „vioara întâi în cadrul USL” la alegerile prezidenţiale din 2014.

El a arătat că, până la alegerile prezidenţiale, mai este un ciclu electoral, reprezentat de alegerile europarlamentare, unde PNL va trebui să fie în măsură să candideze „ca forţă politică singură”.

Chițoiu și-a exprimat încrederea că organizaţii precum PNL Mureş vor contribui cu un rezultat foarte bun la victoria în ambele alegeri din 2014.

În același timp, Chițoiu a declarat că îşi doreşte ca, pe viitor, PNL să depăşească scorul de la alegerile parlamentare şi să aibă o cotă de încredere de peste 30%.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`