Mihail Boldea a fost transportat la Spitalul de Urgență din Galați din cauza unei colici renale

Mihail Boldea a fost transportat la Spitalul de Urgență din Galați din cauza unei colici renale
Foto: bzi.ro

Fostul deputat Mihail Boldea a fost transportat, vineri, la Spitalul de Urgență ”Sfântul Andrei” din Galați din cauza unei colici renale, informează Mediafax.

Boldea, care este judecat pentru fapte de crimă organizată, a fost transportat, vineri dimineață, de la Penitenciarul Galați unde este încarcerat, la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul de Urgență.

Potrivit fratelui acestuia, Valentin Boldea, fostul deputat a suferit o criză generală de o colică renală.

Este despre o colică renală. Are astfel de probleme de acum doi sau trei ani. A fost adus dimineaţă la Urgenţe, i s-au făcut analize, a fost reabilitat şi s-a întors în arest„, a declarat Valentin Boldea, care este și șeful Direcției de Sănătate Publică.

Boldea a mai fost transportat o singură dată la Spitalul de Urgență din Galați de când a fost încarcerat. În urmă cu un an, a fost dus la spital după ce a acuzat o deshidratare cu tulburări electrolitice, insuficiență renală acută și ulcer duodenal. Acesta s-a întors în arest după câteva zile, după ce medicul a stabilit că poate suporta regimul de detenție.

Instanța supermă a decis, pe 26 aprilie, ca Mihail Boldea să rămână în arest, admițând recursul pe care procurorii DIICOT l-au făcut împotriva unei decizii a Curții de Apel Iași care stabilise ca Boldea să fie judecat în libertate, cu interdicția de a părăsi țara.

Fostul deputat a fost trimis în judecată la sfârșitul lunii iunie 2012 pentru fraude imobiliare în valoare de un milion de euro. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`