Răpirile din Cleveland: Ariel Castro, principalul suspect, a fost inculpat pentru răpire și viol

Răpirile din Cleveland: Ariel Castro, principalul suspect, a fost inculpat pentru răpire și viol
Ariel Castro, principalul suspect în cazul răpirlor din Cleveland a fost inculpat, miercuri, pentru răpire și viol, informează The Guardian. Castro este acuzat că le-a violat pe Amanda Berry, Gina DeJesus și...

Ariel Castro, principalul suspect în cazul răpirlor din Cleveland a fost inculpat, miercuri, pentru răpire și viol, informează The Guardian.

Castro este acuzat că le-a violat pe Amanda Berry, Gina DeJesus și Michelle Knight timp de zece ani, cât au fost sechestrate în casa sa.

Ceilalți doi bărbați care au fost arestați odată cu Castro, Pedro și Onil, frații suspectului, nu au fost inculpați în acest dosar.

”Nimic nu ne permite să credem că ei au fost implicați sau că erau la curent cu acțiunile fratelui lor. Nu am găsit nicio dovadă că ar fi avut vreo legătură cu această crimă”, a declarat Ed Tomba, șeful adjunct al poliției din Cleveland.

Timp de zece ani, cele trei tinere nu au părăsit proprietatea lui Ariel Castro. Acestea au fost găsite luni seară, de un vecin care le-a ajutat să scape. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`