Adrian Țuțuianu: PNL s-a aliat cu PDL și PPDD. Vom merge la dizolvarea Consiliului Judeţean Dâmbovița

Adrian Țuțuianu: PNL s-a aliat cu PDL și PPDD. Vom merge la dizolvarea Consiliului Judeţean Dâmbovița
Foto: evz.ro

Șeful PSD al Consiliului Judeţean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a declarat pentru un post de televiziune local că PNL s-a aliat cu PDL şi PPDD pentru a pune presiune pe social-democraţi astfel încât anumiţi oameni politici să fie numiţi în funcţii publice. Ţuţuianu a spus că de aproximativ o lună s-au schimbat lucrurile în judeţul său, atunci când pretenţiile preşedintelui PNL Dâmboviţa, Adrian Volintiru, au devenit aberante.

PNL va face o alianţă cu PDL şi cu PPDD până când va fi agreată numirea în funcții publice a unor „membri marcanți” ai PDL care au fost reevaluați de PNL, spune Adrian Țuțuianu.

„Domnul Volintiru de la PNL, preşedinte interimar paraşutat de la Bucureşti în Dâmboviţa, s-a aliat cu domnul deputat de la Partidul Poporului, şi dânsul paraşutat de la Bucureşti în judeţul Dâmboviţa şi cu PDL-ul condus de Florin Popescu, în ideea de a pune presiune pe preşedintele Consiliului Judeţean şi pe preşedintele PSD, care a refuzat constant să fie parte la anumite numiri sau la anumite activităţi, interese economice în judeţul Dâmboviţa. M-am abţinut până astăzi să spun aceste lucruri opinie publice, pentru că nu cred că trebuie să stăm toată ziua şi să facem afirmaţii în presă, dar lucrurile au ajuns la un moment în care, practic, paharul s-a umplut”, a spus șeful PSD.

Adrian Ţuţuianu a mai spus că va vorbi cu liderii USL de la centru despre situația apărută și dacă lucrurile rămân neschimbate, atunci va dizolva Consiliul Județean.

„Voi merge la o solutie extremă. Voi convoca Consiliul Județean. Dacă nu se întruneşte în trei şedinţe consecutive ordinare sau nu adoptă hotărâri la două şedinţe, vom merge la dizolvarea consiliului judeţean şi atunci o să vedem dacă PNL are forţa să mai bage în consiliul judeţean cinci consilieri câţi au acum, o să vedem dacă PDL mai poate băga în CJD 13 consilieri şi o să vedem şi în ce măsură PPDD mai poate băga în CJD 3 consilieri. Sunt decis să merg până la capăt”, a mai spus Țuțuianu.

Țuțuianu: PNL s-a aliat cu PDL și PPDD

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`