Bulgaria: Un centru medical a fost avariat în urma exploziei unei bombe

Bulgaria: Un centru medical a fost avariat în urma exploziei unei bombe
Un centru medical din staţiunea bulgară Varna a fost puternic avariat în urma exploziei unei bombe, duminică dimineaţă, însă din fericire nicio persoană nu a fost rănită, informează Novinite.com. Bomba...

Un centru medical din staţiunea bulgară Varna a fost puternic avariat în urma exploziei unei bombe, duminică dimineaţă, însă din fericire nicio persoană nu a fost rănită, informează Novinite.com. Bomba a explodat în jurul orei 4.00 (4.00, ora României), avariind uşa de la intrare, spărgând geamurile de la parter şi distrugând echipament scump.

O altă grenadă neexplodată a fost găsită la locul incidentului în timpul inspecţiei realizate de poliţie. Nici o persoană nu a fost rănită în această deflagrație.

Centrul medical, specializat în tratamentul sclerozei multiple, este deţinut de un locuitor din Varna. Autoritățile au precizat că nu deţin informaţii referitoare la posibile conflicte ale proprietarului, care ar fi putut cauza incidentul, ipoteza principală fiind o eventuală campanie de sabotare a afacerii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`