Victor Ponta: Lipsa de solidaritate îi va costa pe cei din PNL, chiar pe Crin, nu pe mine

Victor Ponta: Lipsa de solidaritate îi va costa pe cei din PNL, chiar pe Crin, nu pe mine

Premierul Victor Ponta le atrage din nou atenţia colegilor liberali. Prim-ministrul consideră că declaraţiile critice ale unor membri PNL  la adresa Guvernului vor duce la o scădere a acestora  în preferinţele electorale. Mai mult, lipsa de solidaritate de care dau dovadă liberalii  va avea costuri importante, inclusiv pentru Crin Antonescu.

Potrivit premierului, în acest moment raportul electoral este de 2 la 1 între PSD şi PNL. 

Victor Ponta a precizat că nu i-a atenționat pe liberalii Sorin Frunzãverde, Sorin Roșca Sãnescu și Ludovic Orban în urma criticilor lansate periodic la adresa Guvernului, pentru cã nu pune prea mult preț pe spusele acestora.

Premierul a menționat că s-a interesat dacă în conducerea PNL sunt oameni care îi susțin pe cei trei, sau aceștia lansează aceste critici din proprie inițiativă.

Ponta a aflat, în urma discuțiilor, cu Crin Antonescu și alți lideri liberali că Frunzăverde, Roșca Stănescu si Orban au agende personale și a estimat că aceste ieșiri critice ale celor trei liberali vor afecta PNL.

”Asta îi costă pe cei de la PNL, faptul nu că sunt mai dezorganizaţi, ci faptul că nu sunt solidari. Eu m-am uitat, oamenii spun «dom’le, dacă sunteţi împreună la guvernare, nu se poate ca nişte penelişti să critice guvernarea, plecaţi de la guvernare dacă nu vă place». Deci, genul ăsta de joc, eu cred că declaraţiile domnului Frunzăverde, Orban, Roşca Stănescu trag în jos PNL.  Eu cred că inclusiv pe domnul Antonescu îl pot afecta aceşti oameni. M-am uitat pe cifre, acest gen de lipsă de solidaritate îl afectează chiar pe Crin sau pe cei de la PNL, nu pe mine”, a declarat premierul.

Victor Ponta a explicat şi ce i-a determinat pe cei trei să lanseze aceste critici.

”Ludovic Orban,de fapt, nu are nicio treaba cu USL si PSD, el de fapt vrea sa dea în Crin Antonescu. Roșca Stănescu vrea să se bată cu SRI, domnul Frunzăverde nu știu ce treabă mai are și el pe acolo, că nu e regiunea la Reșita, că o sa fie la Timișoara. De fapt, niciunul nu are nicio treabă cu USL.”, a mai spus Ponta.

Premierul a mai susținut că în acest moment raportul electoral între PSD și PNL este de doi la unu și a estimat că social democrații vor obține un scor de aproximativ 35-38 la sută la alegerile europarlamentare.

Ponta: PNL va fi afectat de lipsa de solidaritate

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe
`