Radu Alexandru: PDL protestează împotriva declarațiilor admirative ale lui Crin Antonescu față de Viktor Orban

Radu Alexandru: PDL protestează împotriva declarațiilor admirative ale lui Crin Antonescu față de Viktor Orban

Vicepreședintele PDL Radu F. Alexandru a criticat, duminică, într-o conferință de presă, declarațiile de admirație făcut de președintele Senatului, Crin Antonescu, în ceea ce îl privește pe premierul Ungariei, Viktor Orban.

Declar că PDL protestează ferm împotriva declarațiilor grave, iresponsabile și dăunătoare României făcute de Crin Antonescu prin care-și declară admirația față de Viktor Orban și și-l asumă drept model. Declarațiile lui Crin Antonescu vin exact a doua zi după ce Comisia Europeană și-a exprimat profunda îngrijorare față de modificările Constituției pe care Viktor Orban urmează să le facă„, a spus Radu Alexandru.

Acesta i-a cerut premierului Victor Ponta să își asume o poziție publică vis-a-vis de aceste declarații.

PDL îi cere premierului Victor Ponta să se pronunțe de urgență legat de declarațiile lui Crin Antonescu și să spună care este opțiunea PSD și poziția premierului„, a mai spus vicepreședintele PDL.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi că premierul Ungariei, Viktor Orban, este un model pentru el, precizând însă că nu este de acord cu derapajele acestuia, criticate aspru de Comisia Europeană. (Detalii AICI)

PDL îl critică pe Crin Antonescu

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`