București: Incendiu în Complexul Studențesc Regie

București: Incendiu în Complexul Studențesc Regie

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, în Complexul Studențesc Regie din Capitală. Focul a pornit din P12, un cămin pentru familiști și a provocat  pagube materiale dar nu s-a soldat cu victime.

Purtătorul de cuvânt al Ispectoratului  pentru Situații de Urgență București (ISU) a declarat, pentru B1 TV, că, incendiul din clădirea P 12 esteb sub control şi în ciuda fumului puternic nu există răniţi.

„ A fost un incendiu, în clădirea P 12, la etajul 2, majoritatea locatarilor s-au autoevacuat, fiind vorba de foarte mult fum, pentru a nu inhala fumul. Partea noastră a fost de lichidare a incendiului, am fost la fața locului cu două mașini cu apă și spumă, o autoscară o descarcerare și două mașini de prim ajutor SMURD.”

„ Nu există persoane intoxicate cu fum și nu a fost nevoie de intervenția mașinilor de prim ajutor” a declarat aceasta, pentru știrile B1 TV.

Incendiu în Regie: Fum, panică şi pagube materiale

Embed: " />

Martorii au relatat, reporterei B1 TV, că ocupanții camerei nu erau acasă când a izbucnit focul. Potrivit acestora incendiul ar fi fost provocat de o plită electrică.
 

Focul din Regie, cauzat de o plită electrică

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_6810').select();" id="embed_text_6810" />

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`