Victor Pițurcă, un expert în jocurile de noroc: A câștigat o fabrică de pâine la poker

Victor Pițurcă, un expert în jocurile de noroc: A câștigat o fabrică de pâine la poker
Foto: enational.ro

Pe lângă sumele uriașe pe care Victor Pițurcă le-a obținut de-a lungul timpului la barbut, se pare că selecționerul a câștigat, de data aceasta la poker, și o fabrică de pâine din Craiova, pe vremea când antrena Universitatea Craiova, în 2010, informează site-ul sportuloltenesc.ro.

Păgubitul este omul de afaceri Florin Busuioc, ce figurează în Topul Forbes, ediția 2012, cu o avere estimată la 20 de milioane de euro.

„Venit la Craiova în toamna lui 2010 să pună echipa pe picioare, Piţurcă a mirosit că-i rost de mâncat o pâine mai degrabă pe tărâm pocheristic. L-a găsit de client pe Florin Busuioc. Există o poveste cum că, prin 2007, Busuioc cel mic a pierdut la cărţi clinicile Pan Med (el e de meserie medic), dar le-a răscumpărat bătrânul Busuioc. De data asta, din confruntarea cu Victor Piţurcă, Florin Busuioc a rămas fără fabrica Pan Group de la Gară”, scrie sursa citată.

Site-ul oltenesc scrie că inclusiv Adrian Mititelu cunoaşte povestea: „În mai multe apariţii televizate, răfuindu-se cu fostul său partener, Mititelu a spus cam aşa: „Cât a stat în Craiova, n-a făcut decât să nenorocească nişte oameni la pocher“.

„Florin Busuioc este în continuare asociat majoritar la Pan Group. E şi manager, inclusiv peste partea deţinută de Victor Piţurcă. El va vinde Pan Group-ul de la Gară şi pe cel de pe Calea Bucureşti germanilor de la Lidl, care le vor preschimba în magazine. Doar că pe cel de la Gară banii îi vor reveni lui Piţurcă, eventual va încasa şi fostul proprietar un comision”, se mai arată în articolul citat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)