Urmărire ca în filme în Iași: Polițiștii au tras focuri de armă pentru a opri un șofer fără permis de conducere

Urmărire ca în filme în Iași: Polițiștii au tras focuri de armă pentru a opri un șofer fără permis de conducere

Poliţiştii ieşeni au fost nevoiţi să apeleze la focurile de armă pentru a opri un bărbat de 27 de ani, care circula neregulamentar. Acesta a fost surprins de aparatele radar conducând cu peste 20 km pe oră peste limita impusă. În loc să oprească la semnul agenților rutieri, bărbatul a accelerat.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au constatat că bărbatul care transporta marfă la Botoşani, nici măcar nu era posesorul unui permis de conducere.

Bărbatul de 27 de ani, din Iaşi,  le-a dat mari bătăi de cap poliţiştilor. Întrucât a fost depistat pe raza localităţii Sarca, când se întorcea spre Iaşi, că a depăşit limita vitezei admise în zonă, agenţii rutieri din următoarea localitate, Letcani, i-au făcut semn să oprească. Acesta nu a respectat însă ordinul poliţiştilor şi a apăsat şi mai tare pedala de acceleraţie de frică să nu fie prins. Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă două focuri de armă de avertizare pentru a-l determina să oprească.

Bărbatul  este angajatul unei firme de mobilă din Iaşi şi efectua un transport către Botoşani.  El nici măcar nu avea permis de conducere, iar şefii lui se pare că nu erau la curent cu asta. În urma celor întâmplate, el a fost reţinut pentru 24 de ore.

Bărbatul va fi cercetat pentru fapta şi riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Iași: Șofer oprit cu focuri de armă

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`