Purtătorul de cuvânt al Guvernului neagă că Ponta ar fi afirmat că o va numi pe Kovesi în fruntea DNA

Purtătorul de cuvânt al Guvernului neagă că Ponta ar fi afirmat că o va numi pe Kovesi în fruntea DNA

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu, a informat că premierul Victor Ponta nu a spus că o va numi pe Laura Codruța Kovesi în fruntea DNA, răspunsul „DA” dat de premier nefiind la întrebarea pusă de un reporter privind viitorul șef DNA.
„Premierul nu face declaraţii peste umăr la întrebări atât de importante. El a răspuns la întrebarea dacă va face declaraţii pe această temă şi a răspuns : «Da, la CSM»”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Guvernului pentru Mediafax.

Premierul Victor Ponta a confirmat marţi dimineață că o va numi pe Laura Codruţa Kovesi la şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Afirmația a fost făcută la festivităţile prilejuite de aniversarea a 163 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

La plecarea de la festivităţi, înainte să se urce în maşină, premierul a fost întrebat dacă o va numi pe Kovesi la conducerea DNA, iar răspunsul acestuia a fost: „Da„.

O decizie privind viitori șefi de la DNA și PÎCCJ va fi luată după ședința CSM și după întâlnirea dintre Victor Ponta și Traian Băsescu.

Ponta afirmă că o pune pe Kovesi în fruntea DNA

Embed:

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`