Victor Ponta: Nici PSD și nici PNL nu decid șefii la Parchete, dar eventual decizia ar putea fi luată la Antena 3

Victor Ponta: Nici PSD și nici PNL nu decid șefii la Parchete, dar eventual decizia ar putea fi luată la Antena 3

Atac dur al premierului Victor Ponta la postul de televiziune Antena 3. Şeful Exeutivului a declarat, întrebat fiind de jurnalişti dacă a luat o decizie privind numirea şefilor la Parchete, că o astfel de hotărâre nu se ia nici la PSD, nici la PNL, dar eventual ar putea fi luată în platourile Antenei 3.

O să o dezamăgim pe colega de la Antena 3, nu vorbim în ședință de procurori, nu se pun nici la PSD, nici la PNL, dacă vreți îi punem la Antena 3, dar la PSD nu punem procurori și nici la PNL și deci nu avem subiectul ăsta pe ordinea de zi. Am văzut că era îngrijorare mare și am vrut să o lămuresc de acum„, a spus Victor Ponta.

Camarila de jurnaliști ai lui Dan Voiculescu a pus, duminică, tunurile pe premierul Victor Ponta. Semnalul a fost dat de Mircea Badea, urmat de Dana Grecu, Radu Tudor și Răzvan Dumitrescu. Miza pentru acești jurnaliști este una singură: numirea șefului DNA, instituție care anchetează corupția din rândul demnitarilor.

Asta în condițiile în care fondatorul trustului media din care fac parte este judecat într-un dosar de corupție aflat pe masa judecătorilor de la Tribunalul București. (Detalii AICI)

Victor Ponta, atac la Antena 3

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`