Ungureanu: Crin Antonescu distruge PNL-ul prin ambițiile sale personale

Ungureanu: Crin Antonescu distruge PNL-ul prin ambițiile sale personale

Crin Antonescu distruge Partidul Național Liberal pentru că pune ”ambițiile persoanele” deasupra intereselor formațiunii, a declarat, vineri, președintele Partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu.

”Îmi pare rău să observ, în cazul PNL, că pentru ambiţiile personale ale preşedintelui, un întreg partid este sacrificat, cu doctrina lui cu tot. Şi nu spun doar ca om politic, ci şi în calitate de om care cunoaşte PNL. E trist să vezi cum ambiţia unui singur om distruge un partid istoric”, a afirmat Ungureanu.

Preşedintele PFC a precizat și că, pe moment, respinge orice colaborare dintre PNL şi PFC, dar şi între Uniunea Social Liberală şi PFC, informează Agerpres.

‘Între noi şi USL este o prăpastie de netrecut. Între noi şi cei care au pus în mişcare, au contribuit la tot haosul politic creat în România în vara anului trecut, la atacul împotriva instituţiilor democraţiei, la atacul împotriva statului de drept, în felul în care au distrus credibilitatea României, nu poate exista absolut niciun dialog’, a adăugat Ungureanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`