Vicepreședintele PNL, Sorin Frunzăverde: Situația bugetară națională este dramatică, nu știu dacă vom putea plăti următoarea tranșă la FMI

Vicepreședintele PNL, Sorin Frunzăverde: Situația bugetară națională este dramatică, nu știu dacă vom putea plăti următoarea tranșă la FMI

Vicepreședintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat, marți, la Reșița, că bugetul național este mult sub limită și că nu știe dacă există suficienți bani pentru a putea plăti următoarea tranșă de rambursare a împrumutului de la FMI.

Dacă vom plăti salariile și pensiile, să fim fericiți”, a subliniat liderul liberal, care ocupă și funcția de președinte al Consiliului Județean.

Acesta s-a aflat, marți, la ședința extraordinară a Consiliului Județean Caraș-Severin, unde s-au aprobat, printre altele, bugetele instituţiilor şi serviciilor publice de sub autoritatea forului judeţean sau finanţate de către acesta, pe anul 2013. Înainte ca bugetele să fie supuse votului, consilierul Nicolae Ştefănescu a spus că ar dori să afle părerea şefilor instituţiilor respective, dacă banii alocaţi sunt suficienţi.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde a replicat: „Nu văd sensul acestei întrebări. Ştim cu toţii că banii nu ajung, dar acestea sunt posibilităţile. În acest moment, situația națională bugetară este dramatică. Nu ştim de unde vom plăti a doua tranşă pentru FMI în iunie. Dacă vom plăti salariile şi pensiile, să fim fericiţi! În aceste condiţii, întrebarea dumneavoastră, domnule Ştefănescu, este retorică”.

Frunzăverde: Dacă vom plăti salariile și pensiile, să fim fericiți

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`