Blaga nu consideră ”Mișcarea Populară” un pericol pentru PDL: Una e fundația și una e partidul

Blaga nu consideră ”Mișcarea Populară” un pericol pentru PDL: Una e fundația și una e partidul

Liderul democrat liberal, Vasile Blaga, a comentat, luni seară, înființarea Fundației ”Mișcarea Populară”, spunând că este un lucru diferit de partid și că nu reprezintă în această formă niciun pericol pentru PDL.

„Nu văd niciun pericol pentru PDL. Sunt preşedintele PDL ales din nou sâmbătă într-o Convenţie serioasă, cu 5000 de oameni. Traian Băsescu este preşedintele României până în decembrie 2014, până atunci e drum lung. Nu ştiu ce urmăresc domnii consilieri, că şi-au făcut fundaţie e foarte bine. O să colaborăm la un moment dat. (…) Una e fundaţia şi una este partidul”, a spus Blaga, la TVR 1, întrebat dacă înfiinţarea Fundaţiei „Mişcarea Populară” nu ar fi un pericol pentru PDL.

Blaga a adăugat că le urează succes consilierilor şi a arătat că, dacă transformă fundaţia în partid, acei consilieri trebuie să plece de la Cotroceni.

Consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu a anunţat, luni, într-o postare pe blog, că a decis, împreună cu „colegii” săi, să iniţieze procedurile pentru înfiinţarea Fundaţiei „Mişcarea Populară”, menţionând că „noua formă de expresie” îşi propune să promoveze valorile de centru-dreapta. (detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`