Marea Britanie a trimis un milion de euro cu avionul militarilor britanici din Cipru

Marea Britanie a trimis un milion de euro cu avionul militarilor britanici din Cipru
Marea Britanie a trimis, marți, un avion militar cu un milion de euro în Cipru. Banii sunt destinați militarilor britanici staţionaţi pe această insulă aflată în pragul falimentului. "Un avion al companiei...

Marea Britanie a trimis, marți, un avion militar cu un milion de euro în Cipru. Banii sunt destinați militarilor britanici staţionaţi pe această insulă aflată în pragul falimentului.

„Un avion al companiei Royal Air Force a decolat spre Cipru marţi după-amiază şi transportă un milion de euro; este vorba de o măsură excepţională pentru acordarea de împrumuturi de urgenţă personalului militar şi familiilor”, explicat purtătorul de cuvânt al Ministerului britanic al Apărării, citat de Reuters.

Președintele Nicos Anastasiades a afirmat, marți, că parlamentul din Cipru va respinge probabil legislaţia referitoare la taxa pe depozite bancare, o condiţie a ajutorului financiar din partea zonei euro, acest lucru ducând la situația încetării plăților și chiar la părăsirea zonei euro.(Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`