Elena Băsescu: Eu spun nu unei alianțe cu PNL, este un partid extremist care nu respectă statul de drept

Elena Băsescu: Eu spun nu unei alianțe cu PNL, este un partid extremist care nu respectă statul de drept

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu s-a declarat împotriva unei eventuale alianțe cu PNL, spunând că partidul liberal este extremist și nu respectă valorile de dreapta și nici statul de drept.

„Domnul Vasile Blaga ne propunea o alianţă cu PNL. Eu zic nu unei astfel de alianţe, o alianţă cu un partid extremist, o alianţă cu un partid care nu respectă valorile de dreapta, o alianţă cu un partid care nu respectă statul de drept. Cred că PDL are alt drum. Ce ne propune de fapt actuala conducere? Ne propune o alianţă cu PNL. Întrebarea este: ne propune să-l susţinem şi pe Crin Antonescu la viitoarele alegeri prezidenţiale? Ne propune cumva să dizolvăm PDL în PNL? De ce vrea conducerea PDL să sacrificăm istoria de peste 20 de ani a Partidului Democrat Liberal şi să-l ajutăm pe domnul Crin Antonescu să-şi treacă pe cărţile de vizită funcţia la care visează zi şi noapte, cea de preşedinte? Eu cred că nu acesta este drumul PDL”, a declarat, duminică, Elena Băsescu.

Ea a adăugat că crede că PDL trebuie să fie „un partid al victoriilor”, „care poate să stea pe propriile picioare”, informează Mediafax.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`