Antonescu, pentru Dragnea: Ce e bine sau nu pentru PNL hotărăște PNL. Nu va exista un exod dinspre PDL

Antonescu, pentru Dragnea: Ce e bine sau nu pentru PNL hotărăște PNL. Nu va exista un exod dinspre PDL

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, că PNL nu ar trebui să fie suspectat de fisuri, în urma neînțelgerilor privind intrarea unor pedeliști în PNL.

„Nu cred că există niciun temei pentru ca PNL să fie suspectat de fisuri sau să fie considerat îndoielnic sub raportul loialității în USL. Nu cred că sunt social democrați foarte mulți deranjați. Cred că se face în anumite zone mediatice un efort pentru a fisura această alianță. Cred că social democrații știu ce am făcut împreună, ce obligații ne-am asunat și știu că pot conta pe noi liberalii pentru achitarea obligațiilor”, a declarat Antonescu.

Întrebat cum comentează afirmațiile vicepremierului Liviu Dragnea, care i-a reproşat lui Crin Antonescu că a creat o fisură în USL prin racolarea unor lideri PDL precum Sorin Frunzăverde şi Mihai Stănişoară.

„Îi răspund cu toată prietenia, că ce e bine sau nu pentru PNL hotărăște PNL. Nu a existat și nu va exista un exod în masă dinspre PDL în PNL. Sunt convins că domnul dragnea e un om care știe că această alianță e construită pe baze solide și nu există îngrijorare”, a mai spus Antonescu.

Antonescu: PNL nu trebuie suspectat de fisuri

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`