O nemțoaică se plânge de imigranții români: Sunt murdari și amenință localnicii. Port la mine un pistol pentru că nu mă simt în siguranță

O nemțoaică se plânge de imigranții români: Sunt murdari și amenință localnicii. Port la mine un pistol pentru că nu mă simt în siguranță
România este defăimată din nou de presa din Marea Britanie. Jurnaliştii de la Daily Mail au publicat un interviu în care o femeie din Germania povesteşte că în momentul de faţă nu se simte în siguranţă în...

România este defăimată din nou de presa din Marea Britanie. Jurnaliştii de la Daily Mail au publicat un interviu în care o femeie din Germania povesteşte că în momentul de faţă nu se simte în siguranţă în propria locuinţă din cauza imigranţilor români. Femeia spune că românii sunt murdari, nu au şcoală şi ameninţă localnicii. Cu toate acestea, ea nu îi consideră pe aceştia vinovaţi, ci pe cei care iau deciziile la nivel european.

Femeia din interviul englezilor locuieşte în cartierul Rheinhausen, Duisburg din Germania, se numeşte Marlene Bothge, are 65 de ani, şi susţine că poartă un pistol de 200.000 de volţi asupra sa, după ce vecinii romi au furat becurile sau mopul de pe coridorul blocului în care trăieşte.

„Sunt tristă că s-a ajuns la asta. Nu este o armă pe care ar trebui să o poarte o femeie de 65 de ani. Nu ar trebui să mă simt ameninţată în propria mea casă”, a declarat Marlene Bothge.

Femeia povesteşte că în ultimul an, aproximativ 400 de români şi bulgari s-au mutat aici, motivați de ajutoarele sociale de care ar putea avea parte începând de anul viitor. Cu toatea acestea femeia spune că nu îi învinovățește pe români ci pe din aleşii din UE.

„Urinează pe coridoare şi pe casa scărilor. Şi adulţii, şi copiii. Joacă cărţi afară şi, dacă au nevoie la toaletă, își trag pantalonii în jos şi îşi fac nevoile acolo. Deși au şi ei toalete funcționale, nu pot să înţeleg de ce fac asta. (…) Nu se integrează în societatea germană, deoarece nu au locuri de muncă, nu vorbesc limba, iar copiii nu merg la școală. Noi nu vrem să plece, știm că sunt săraci, dar banii trebuie să fie cheltuiți pentru a-i ajuta să se integreze. Suntem dezamăgiți de UE. Ar fi trebui să-și dea seama că se va întâmpla asta când au deschis porțile acestor țări sărace”, a mai spus femeia.

Din ianuarie 2014, românii şi bulgarii vor avea drepturi depline în statele UE, portvit normelor de liberă circulaţie ale Uniunii.

Românii terorizează nemții

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii