Decernările premiilor Cotidianul: Angela Gheorghiu, Raed Arafat și Sandra Izbașa, printre câștigători

Decernările premiilor Cotidianul: Angela Gheorghiu, Raed Arafat și Sandra Izbașa, printre câștigători

Personalităţi marcante din mediul de afaceri, sănătate, sport şi arte au primit titlul Omul Anului 2012 pentru contribuţia adusă la îmbunătățirea imaginii societăţii româneşti.

Printre laureați s-au regăsit profesorul Mihai Lucan, soprana Angela Gheorghiu, dar și sportivi precum Alina Dumitru sau Sandra Izbașa. Premiiile, ajunse la cea de-a treia ediție, au fost acordate ca urmare a voturilor a peste 40 000 de cititori ai Cotidianul.ro.

După un nou an în care performanțele și-au spus cuvântul, aplauzele s-au făcut auzite pentru cei care s-au numărat printre câștigători.

Sunt, de fapt, personalitățile României, sunt persoanele care au marcat anul 2012 și este un mod de a recunoaște contribuția lor la partea pozitivă a societății românești”, a declarat directorul Cotidianul, Cornel Nistorescu.

Un premiu special i-a fost decernat și omului de afaceri Mihai Anghel, reprezentatul „Domeniul Coroanei” Segarcea, cel care a lansat colecția de vinuri, onorată cu nenumărate medalii de aur.

Au fost câteva mii de oameni care ne-au dat girul. Nu ne așteptam la așa ceva. Înseamnă o recunoaștere a faptului că am depus destule eforturi ca vinul românesc să-și schimbe latura în care a fost dus pe vremea comunismului și în ultimii 20 de ani”, a spus Anghel.

Aș spera ca o asemenea premieră să atragă mai mult atenția asupra ceea ce fac oamenii din medicină, pentru că, în condiții absolut dramatice, aceștia reușesc să ajute foarte mulți oameni care au nevoie de noi. Eu cred că lor ar trebui să le fie dedicat acest premiu”, a spus și profesor doctor Mihai Lucan, șef al Institutului Clinic de Urologie Cluj.

Printre premianții Galei Omul Anului 2012 s-a regăsit și soprana Angela Gheorghiu, nominalizată pentru al treilea an consecutiv la categoria Arte.

Printre laureați s-au mai numărat sportivii Alina Dumitru, Sandra Izbașa, precum și antrenorii Mircea Lucescu și Laurențiu Reghecamf. Un premiu aparte a fost oferit postmortem regizorului român Sergiu Nicolaescu.

Laureații ”Omului anului 2012”, în viziunea Cotidianul

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`