Antonescu nu crede într-o alianță cu PDL până în 2016: Există încă lucruri serioase și importante de netrecut

Antonescu nu crede într-o alianță cu PDL până în 2016: Există încă lucruri serioase și importante de netrecut

Liderul liberal, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că nu este posibilă o alianță cu PDL mai devreme de 2016, când vor avea loc alegerile parlamentare, arătând că există ”încă multe lucruri foarte serioase și importante de netrecut” în relația cu democrat-liberalii. 

„Nu se poate pune şi nu se va putea pune sub nicio formă, cel puţin până în 2016 până la scandenţa acestui contract între noi şi alegători, problema vreunei alte alianţe pe care PNL să o încheie. Împărtăşesc în jumătate aprecierea dnului Vasile Blaga, dacă e vorba de nişte programe ideologic de dreapta sigur că există o anumită compatibilitate. Există încă multe alte lucruri, foarte serioase, foarte importante şi de netrecut, care ne despart de PDL, aşa cum este el în acest moment”, a susţinut Crin Antonescu.

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, marţi, că i se pare „foarte firească” o alianţă cu PNL, însă exclude o colaborare cu Dan Diaconescu, iar referitor la o variantă de guvernare cu social-democraţii a spus că „în politică niciodată nu poţi să spui nu”. (detalii AICI)

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`