Tot mai multe tensiuni în USL: Consilierii PSD şi PNL din Caraş Severin s-au certat la o şedinţă a Consiliului Judeţean

Tot mai multe tensiuni în USL: Consilierii PSD şi PNL din Caraş Severin s-au certat la o şedinţă a Consiliului Judeţean

Ședință cu scandal la Consiliul Județean Caraş-Severin. Consilierii PSD l-au acuzat pe defăimare pe vicepreşedintele liberal Ionesie Ghiorghioni şi i-au cerut să-şi ceară scuze pentru declaraţiile făcute. Acesta, în schimb, a refuzat.

În debutul şedinţei, consilierul PSD Ion Spânu a atacat dur declaraţiile făcute de liberalul Ionesie Ghiorghioni la adresa social-democraţilor şi i-a cerut acestuia să-şi ceară scuze, dar Ionesie Ghiorghioni nu a luat în seamă cererea făcută de consilierii PSD.

Şedinţa a continuat cu dezbateri pentru înlocuirea unui consilier PSD, găsit incompatibil de ANI.

Au urmat mai multe ironii la adresa instituţiei, făcute de consilierul PSD Nicolae Ştefănescu şi de preşedintele consiliului judeţean, liberalul Sorin Frunzăverde.

Consilierul PSD Ştefănescu şi liberalul Sorin Frunzăverde au ajuns la concluzia că dacă ANI îşi va face treaba, mai multe de jumătate dintre consilieri vor fi declaraţi incompatibili.

Agenţia i-a mai declarat incompatibili pe social-democratul Nicolae Ştefănescu, dar şi pe liberalii Pavel Ponețchi și Liber Anatolie, care nu mai sunt consilieri judeţeni.

Ședință cu scântei la CJ Caraș Severin

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`