Președintele CJ Dâmbovița, cercetat de DNA în dosarul senatorului Ion Stan: Țuțuianu este acuzat de trafic de influență

Președintele CJ Dâmbovița, cercetat de DNA în dosarul senatorului Ion Stan: Țuțuianu este acuzat de trafic de influență

Procurorii DNA au disjuns, luni, cercetările față de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, denunțat pentru trafic de influență în legătură cu campania electorală pentru alegerile locale din 2012, informaţia fiind cuprinsă în dosarul senatorului Ion Stan.

În rechizitoriul senatorului Ion Stan, trimis în judecată pentru trafic de influenţă, se menţionează că procurorii anticorupţie îl cercetează pe actualul şef al CJ Dâmboviţa. „Întrucât la data de 23.11.2012 Dima Nicuşor Sorin a denunţat şi pretinse fapte penale comise de numitul Ţuţuianu Adrian în perioada iunie 2012, cu ocazia campaniei electorale pentru alegerile locale, se va dispune disjungerea cauzei şi continuarea cercetărilor sub aspectul infracţiunii de trafic de influenţă, prevăzută de art. 257 C.p. rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000, într-o cauză separată”, se precizează în actul de acuzare al senatorului Ion Stan, citat de Gândul.

Adrian Ţutuianu nu a putut fi contactat până la ora actuală, consilierul său transmiţând că preşedintele CJ Dâmboviţa este într-o şedinţă.

Numele lui Adrian Ţutuianu apare în dosarul senatorului Ion Stan care a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă, fiind acuzat că ar fi pretins sume importante de bani în schimbul cărora s-ar fi angajat faţă de omul de afaceri Nicuşor Dima, care i-ar fi sponsorizat campania electorală, că îi va obţine contracte cu statul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`