Crin Antonescu, după realegerea în fruntea PNL: E ultima oară când particip, cel puţin ca preşedinte, la un Congres

Crin Antonescu, după realegerea în fruntea PNL: E ultima oară când particip, cel puţin ca preşedinte, la un Congres

Crin Antonescu a declarat, după realegerea sa în fruntea PNL, că este ultima oară când participă în această calitate la un congres al partidului, informează Mediafax.

Am, chiar şi de această dată – a câta oară? – emoţii, nu doar cauzate de recunuştinţa în faţa încrederii, ci mai ales cauzate de gândul că este ultima oară când particip, cel puţin ca preşedinte al PNL, la un Congres al partidului nostru„, a spus Antonescu.

Președintele PNL a mulțumit pentru votul primit și pentru tot ce a primit în ultimii 23 de ani. Antonescu a adăugat că totul a fost spus, iar de acum, totul trebuie făcut.

Avem un program, avem o conducere, avem o strategie. Aproape toate lucrurile care trebuia spuse şi care se puteau spune cred că s-au spus, aproape toate lucrurile rămân de făcut. Vom porni, sper, cu mai multă încredere, forţă, unitate, de mâine încolo, spre a le înfăptui„, a mai spus Antonescu.

Crin Antonescu a fost reconfirmat, sâmbătă seară, în funcția de președinte al PNL, cu 1434 „pentru” şi 44 „împotrivă”, 50 de voturi fiind nule. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`