Jurnalist The Telegraph: Nimeni nu va cumpăra Dacia Sandero pentru plăcerea de a o conduce

Jurnalist The Telegraph: Nimeni nu va cumpăra Dacia Sandero pentru plăcerea de a o conduce

Automobilul Dacia Sandero nu va fi cumpărat pentru plăcerea de a o conduce, ci pentru raportul calitate-preţ, se arată într-un articol al jurnaliştilor cotidianului britanic The Telegraph. Publicaţia a acordat automobilului trei stele, dintr-un total de cinci.

Într-un articol publicat în The Telegraph, jurnalistul Neil Lyndon notează că, deşi automobilul Dacia Sandero arată ca „un Fiat Punto vechi de 15 ani”, maşina a reuşit să atragă atenţia prietenilor săi.

„Maşina pe care am împrumutat-o săptămâna trecută ar merita 5.995 de lire, preţul la care firma o tot promovează. Mulţi dau mai mult ca să-şi cumpere un ceas”, scrie jurnalistul Neil Lyndon.

El notează în continuare că Dacia Sandero este o maşina destul de confortabilă, cu mult spaţiu pentru copii, pe bancheta dn spate, şi destul loc sub caroserie, încât să încapă şi un câine.

„Nimeni nu va cumpăra această maşină pentru plăcerea de a o conduce sau pentru a-şi demonstra statutul. Este o maşină pentru cei care au nevoie de un autoturism la fel de mult cum vor o masă de călcat”, mai scrie Lyndon.

Dacia Sandero a obţinut trei stele dintr-un total de cinci de la The Telegraph.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`