Crin Antonescu: La filiala PNL Sector 1 se petrece ceva comic. E un tărăboi grozav

Crin Antonescu: La filiala PNL Sector 1 se petrece ceva comic. E un tărăboi grozav

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că la filiala Sectorului 1 se petrece “ceva comic” , precizând că în fiecare zi are loc “un tărăboi grozav legat de libertatea de exprimare”.

Se petrece ceva comic. Cu toate că niciodată şi la nimeni nu aţi văzut ceea ce aţi văzut la aceşti doi-trei oameni – niciodată, în niciun partid, nicăieri – chiar dacă acest spectacol continuă zi de zi, chiar dacă nimeni nici măcar nu le răspunde, darămite să-i sancţioneze sau să-i ameninţe cu ceva, e un tărăboi grozav legat de libertatea de exprimare. Libertatea de exprimare cred că o puteţi constata în fiecare seară, deja pe trotuar„, a susţinut Antonescu, citat de Mediafax.

Călin Popescu Tăriceanu, Andrei Chiliman, Ludovic Orban și Diana Tușa au lansat, marți seară, un atac fără precedent la adresa lui Crin Antonescu și Daniel Chițoiu, după ce ședința care trebuia să aibă loc la Organizația Sector 1 a PNL a fost mutată fără a fi anunțați.

Mai mult, Călin Popescu Tăriceanu a zis că deplânge situația în care se regăsește partidul și că există o lipsă acută de democrație în PNL. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`