ÎCCJ a respins cererea DNA privind interzicerea părăsirii țării pentru oamenii de fotbal din Dosarul Transferurilor

ÎCCJ a respins cererea DNA privind interzicerea părăsirii țării pentru oamenii de fotbal din Dosarul Transferurilor
Foto: GSP

Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a respins, marți, cererea DNA de interzicere a părăsirii țării pentru oamenii de fotbal din Dosarul Transferurilor, informează Mediafax.

Astfel, Gheorghe Copos, Jean Pădureanu, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Gheorghe Popescu şi Gheorghe Neţoiu sunt liberi să plece din România până la judecarea recursului din acest dosar, programată pentru data de 5 martie.

Pe 12 noiembrie, Curtea de Apel Bucureşti a anunţat sentinţele în Dosarul Transferurilor. Inculpaţii au primit condamnări cuprinse între 3 şi 8 ani de închisoare, unele cu executare şi altele cu suspendare. Deciziile nu au fost, însă, definitive, acuzații depunând recurs.

Atunci, Ioan Becali a primit opt ani de închisoare cu executare, Victor Becali a primit șapte ani cu executare, Cristi Borcea a primit șapte ani de închisoare cu executare, George Copos a primit cinci ani de închisoare cu executare, Mihai Stoica a primit patru ani de închisoare cu executare, Jean Pădureanu a primit trei ani de închisoare cu suspendare, iar Gică Popescu și Gigi Nețoiu au primit tot trei ani de închisoare cu suspendare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`