Elena Udrea: Victor Ponta are adversari puternici în PSD și el știe lucrul acesta

Elena Udrea: Victor Ponta are adversari puternici în PSD și el știe lucrul acesta

Deputatul PDL Elena Udrea a vorbit despre adversarii lui Victor Ponta din interiorul PSD, dar şi despre motivele pentru care România nu este pregătită pentru un preşedinte femeie.

Udrea susține că premierul este unul dintre cei mai importanți oameni politici din prezent, dar care are însă adversari puternici în PSD.

„Trebuie să recunoaştem că Victor Ponta este astăzi unul dintre cei mai importanţi oameni politici. Nu i se dădeau foarte mai şanse lui Victor Ponta, dar  astăzi a reuşit. Sigur, este meritul lor, cât şi contextul economic şi vina PDL-ului că nu a avut mai multă comunicare în aşa fel încât să prevină din scorul slab pe care l-am obţinut. USL are oameni, politicieni redutabili ca adversari, dar Victori Ponta este astăzi cel care împarte puterea în USL. El împarte nu numai în PSD, ci şi în PNL puterea. El spune ce puteri are un ministru, câţi bani are un ministru, decide care sunt modificările care se aduc constituţiei, cum se face legea reorganizării administrativ-teritoriale. Sunt în PSD adversari puternici pentru Victor Ponta, şi el ştie lucrul acesta”, a spus Udrea pentru Adevărul, refuzând însă să dea nume.

În ceea ce privește șefia PDL și candidatul pentru alegerile prezidențiale, deputatul PDL susține că președintele PDL nu trebuie să fie neapărat și candidatul la Preşedinţia României.

„Ar fi ideal dacă ar fi aşa, dar, dacă ne uităm în acest moment nu la cei doi candidaţi, ci, în general, la PDL, este foarte greu să spui cine poate să candideze în 2014 cu succes. Cred că trebuie să susţinem un singur candidat al dreptei româneşti la prezidenţiale. Nu e obligatoriu ca preşedintele PDL să fie şi candidatul la Preşedinţia României”, a mai spus Udrea, precizând că Românie nu este pregătită să aibă un președinte femeie din cauza misoginismului

Urmăriți B1TV.ro și pe
`