Deputatul PNL Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. Decizia este definitivă

Deputatul PNL Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. Decizia este definitivă

Deputatul PNL Gigi Becali a fost condamnat, luni, la trei ani de închisoare cu suspendare în cazul sechestrării hoților care i-au furat mașina. Decizia dată de judecătorii de la ÎCCJ este definitivă.

Patronul echipei Steaua a fost achitat în acest caz în 2011, însă procurorii au depus recurs, obținând condamnarea de trei ani de închisoare cu suspendare.

Gigi Becali a fost acuzat că a sechestrat, în 2009, mai multe persoane care îi furaseră mașina. Mai exact, după ce a automobilul său a fost furat din Pipera, afaceristul și-a trimis gărzile de corp să-i recupereze mașina și să îi aducă pe hoți în fața sa.

Gigi Becali a fost filmat în timp ce stătea de vorbă cu hoții, cărora le-ar fi dat lecții de morală. Gigi Becali se afla în Dubai la momentul citirii sentinței de către judecători și a amenințat că nu se va mai întoarce în România.

Gigi Becali a fost ales deputat din apartea PNL, acesta fiind și membru a Comisiei Juridice din Parlament. Mai mult, Becali nu este nevoit să părăsească Parlamentul, neexistând niciun regulament în acest sens.

Gigi Becali, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe
`