Bodo, solistul formației Proconsul, implicat într-un accident rutier: "Maşina e răsturnată, dar nimeni nu a păţit nimic"

Bodo, solistul formației Proconsul, implicat într-un accident rutier: "Maşina e răsturnată, dar nimeni nu a păţit nimic"

Solistul formației Proconsul a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe E85. Acesta a declarat că a pierdut controlul volanului din cauza poleiului și s-a răsturnat cu mașina în care se aflau 7 persoane.

În urma accidentului, nimeni nu a fost rănit.

„Toată lumea e în regulă. Nimeni nu a pățit nimic. Mașina e răsturnată, așteptăm să vină o macara să o ridice. Apoi vom pleca la Suceava, unde vom susține un concert”, a zis Bodo într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 Tv.

Accidentul s-a petrecut din cauza condițiilor de drum nefavorabile.

Bogdan Marin a mai fost implicat într-un accident ușor și în 2010, în Constanţa, în urma căruia i-a fost suspendat permisul pentru 60 de zile.

Cântăreţul nu a respectat un indicator „Oprire” şi a pătruns într-o intersecţie unde a lovit un alt autoturism. Niciunul dintre şoferi nu a fost rănit în urma coliziunii.

Bodo, despre accidentul rutier în care a fost implicat

Embed:
 

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios