Biroul Politic Municipal Bârlad al PNL, dizolvat în urma demisiilor în masă

Biroul Politic Municipal Bârlad al PNL, dizolvat în urma demisiilor în masă

Biroul Politic Municipal Bârlat al PNL a fost dizolvat în ruma demisiilor în masă ale membrilor acestui for. Demisiile au fost depuse în urma nemulțumirii față de actuala conducere a organizației.

Conducerea Organizaţiei Judeţene Vaslui a PNL a decis dizolvarea Biroului Politic Municipal Bârlad a partidului, după ce mai bine de jumătate din cei 15 membri ai acestui for de conducere şi-au dat demisiile din funcţie, nemulțumiți că actuala concducere nu-și asumă răspunderea pentru rezultatele slabe obţinute la alegerile din 2012.

În condiţiile în care mai bine de jumătate din membrii BPM Bârlad au plecat, acest for nu mai este statutar şi atunci am luat decizia dizolvării acestuia. Toţi cei din conducerea organizaţiei locale bârlădene trebuie să-şi asume răspunderea politică pentru rezultatele slabe de la alegerile locale din 2012. De atunci, tot au fost probleme, ba cu referendumul, ba cu alegerile generale şi, practic, nu a mai fost timp să se facă o analiză. Candidatul PNL la Primăria Bârlad, Dumitru Boroş, de altfel actualul preşedinte al organizaţiei municipale, a obţinut un scor sub cel al candidatului PP-DD, ceea ce nu este doar o înfrângere, ci o umilinţă„, a declarat, marţi, preşedintele organizaţiei judeţene Vaslui a PNL, Florin Ciurariu, citat de Mediafax.

Pe de altă parte, preşedintele PNL Bârlad, Dumitru Boroş, susţine că nu ştia de dizolvarea BPM şi afirmă că demisiile reprezintă o mișcare strategică a colegilor săi.

La ultimul Birou Teritorial al oganizaţiei judeţene Vaslui s-a discutat despre demisiile din BPN ale colegilor mei, urmând ca la următoarea şedinţă să se stabilească şi ce măsuri se vor lua. Eu, personal, nu mi-am dat demisia din funcţia de preşedinte, şi nici nu o voi face până când nu îi voi asculta şi pe colegii mei să văd ce spun şi dacă mai au încredere în mine. De fapt, în toată această poveste este vorba de o mişcare strategică pusă la punct de nişte colegi de-ai mei„, susţine preşedintele organizaţiei municipale Bârlad a PNL, Dumitru Boroş.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`