Jumătatea socialistă a USL-ului trage la răspundere Comisia Europeană: Să răspundă pentru raportul foarte slab, superficial și politizat

Jumătatea socialistă a USL-ului trage la răspundere Comisia Europeană: Să răspundă pentru raportul foarte slab, superficial și politizat

Reprezentanții Comisiei Europene să răspundă în Parlamentul European pentru ”erorile” din raportul MCV, reclamă eurodeputații USL.

Aceștia urmează să depună o cerere pentru a se organiza o dezbatere în cadrul PE pe această temă, susține purtătorul de cuvânt al PSD, europarlamentarul Cătălin Ivan.

„Poziţia oficială este că vom solicita o dezbatere în Parlamentul European pe actualul raport MCV. Nu vom solicita un nou raport, nici nu cred că este posibil. Vrem să dezbatem actualul raport şi să chemăm Comisia Europeană să răspundă la numeroasele întrebări ridicate de acest raport care este foarte-foarte slab, superficial şi politizat. Vom chema Comisia Europeană în Parlamentul European să răspundă întrebărilor noastre. Este poziţia oficială a PSD”, a declarat Ivan, scrie Gândul.

Ivan a precizat că demersul europarlamentarilor nu are legătură cu discuţiile pe care premierul Victor Ponta le are astăzi, la Bruxelles, cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

„Nu are legătură ce facem noi în PE cu ce face premierul. E dreptul nostru de a pune întrebări”, a mai explicat acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`