Flăcări de zeci de metri în apropiere de magistrala de gaz din Negrești. Alimentarea a fost întreruptă pe timp de noapte

Flăcări de zeci de metri în apropiere de magistrala de gaz din Negrești. Alimentarea a fost întreruptă pe timp de noapte

UPDATE 21.52: Incendiul izbucnit la o conductă magistrală de gaz, în apropiere de localitatea vasluiană Parpaniţa, a fost stins de pompieri după aproximativ o oră.

Flăcări înalte de zeci de metri în această seară în Vaslui.

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri seară, la o conductă magistrală de gaz, în apropiere de localitatea vasluiană Parpaniţa, iar două echipaje de pompieri s-au deplasat în zonă pentru răcirea conductelor şi prevenirea unei eventuale explozii.

Potrivit ISU Vaslui, incendiul se manifestă cu flacără deschisă la conducta magistrală de gaz care alimentează oraşul Negreşti, în zonă fiind oprită circulaţia pe DN 15 D Vaslui-Negreşti-Roman.

Magistrala aparține companiei Transgaz SA.

Ioan Rusu, directorul general Transgaz, a declarat pentru B1 TV că pe timpul nopții alimentarea cu gaz va fi sistată pentru a nu exista pericolul de explozie.

Circulația este blocată la 6 kilometri distanță de locul incendiului, precizează autoritățile. Cauza izbucnirii incendiului nu se cunoaşte deocamdată, urmând ca acest lucru să se stabilească după stingerea flăcărilor.

Incendiu la magistrala de gaz de lângă Negrești

Embed:
Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare