Un restaurant de lux din Japonia a devenit celebru datorită specialităților cu pământ pe care le servește

Un restaurant de lux din Japonia a devenit celebru datorită specialităților cu pământ pe care le servește
Un restaurant franțuzesc din Japonia a devenit cunoscut în întreaga lume datorită specialităților unice din meniu. Localul de lux din Tokyo, numit Ne Quittez Pas, este singurul care servește clienților săi...

Un restaurant franțuzesc din Japonia a devenit cunoscut în întreaga lume datorită specialităților unice din meniu.

Localul de lux din Tokyo, numit Ne Quittez Pas, este singurul care servește clienților săi mâncare în care alimentul de bază este pământul, scrie Oddity Central.

Conducerea restaurantului se mândrește cu felurile excentrice pe care le servește și spune că în prepararea lor se folosește un sortiment special de pământ, negru, din Kanuma.

Aceștia spun că noroiul a fost probat în laborator pentru a vedea dacă este comestibil.

Ideea de a prepara mâncare cu pământ i-a venit bucătarului Toshio Tanabe, care  a câştigat o competiţie culinară după ce a pregătit un sos cu noroi. De atunci a decis să folosească ingredientul ciudat în toate mâncărurile pe care le pregătește.

Restaurantul din Tokyo pregătește specialități din pământ care pot ajunge și la 110 dolari.

Clienții pot alege din meniul restaurantului supă cu pământ, salată cu dressing și pământ, scoici orientale cu pământ sau desert alcătuit din îngheţată şi pământ.
 

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`