Taximetrist român, condamnat la 8 ani de închisoare în Marea Britanie pentru violarea unei cliente

Taximetrist român, condamnat la 8 ani de închisoare în Marea Britanie pentru violarea unei cliente
Un taximetrist român a fost condamnat la 8 ani de închisoare în Marea Britanie, după ce a violat o clientă adolescentă la începutul anului trecut, la Romford. Minora violată leșinase după ce băuse prea...

Un taximetrist român a fost condamnat la 8 ani de închisoare în Marea Britanie, după ce a violat o clientă adolescentă la începutul anului trecut, la Romford.

Minora violată leșinase după ce băuse prea mult în oraș cu prietenii, iar angajații localului i-au chemat un taxi pentru a o duce acasă, informează radioul britanic Heart.
Șoferul taxiului, de origine română, a profitat de starea în care se afla fata și a violat-o după ce a oprit mașina în apropiere de casa ei.

După acest incident, românul a continuat să lucreze ca șofer, dar a fost arestat atunci când s-a întors în Anglia după o vacanță în România.

El a fost acuzat de viol și condamnat la 8 ani de închisoare de Tribunalul Southend Crown, fiind înscris în Registrul infractorilor sexuali pe viață.

Atunci când violul a fost raportat, identitatea infractorului nu era cunoscută. El era din România, aşa că nu se afla în baza de date ADN. Eforturile ofiţerilor implicaţi în investigaţia iniţială, cooperarea publicului şi o serie de abilităţi investigative excelente au ajutat la identificarea lui Nicolae Talabă drept autorul faptei” a spus inspectorul de poliţie Danny Stoten.

Românul a fost urmărit până în Albania și arestat la Dover, atunci când s-a întors la Marea Britanie.

„Nu a arătat nicio remuşcare şi a negat mereu acuzaţiile”, a mai afirmat Stoten.

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`